Περιμένοντας σωτηρία

Περιμένουμε σωτηρία από το εξωτερικό! Ενώ εμείς ως Έλληνες ξημεροβραδιάζουμε στα cafe, με ένα smartphone στο χέρι, σερφάροντας στο facebook!

Περιμένουμε σωτηρία από ηγεσίες σφόδρα βουτηγμένες στη διάβρωση, όταν ο πιο καλός απ’ αυτούς δολοφόνησε τη μάνα του!   Περιμένουμε σωτηρία από το εξωτερικό, ενώ γνωρίζουμε πού το πάνε, συρρίκνωση εδαφική, και μετασχηματισμό της κοινωνίας μας σε πολυπολιτισμική, μετασχηματισμό του οικονομικού τοπίου σε φαβέλες με ξένα οικονομικά συμφέροντα να λυμαίνονται τον τόπο μας.

Περιμένουμε σωτηρία από την πνευματική ηγεσία, κοσμική, εδώ γελάμε, που ομφαλοσκοπεί, κοιτάζει τα κεκτημένα της, σιωπά σκανδαλωδώς. Περιμένουμε σωτηρία από την πνευματική ηγεσία, αλήθεια το πιστεύετε αυτό; Όταν η μόλυνση με παραφυάδες αιρετικών της παρηκμασμένης πνευματικά δύσης έχει εισχωρήσει στα κύτταρά της; Η μόλυνση δε φαίνεται πολλές φορές, ειδικά στην πνευματική της διάσταση, εκεί ο ΄΄πειρασμός΄΄ ως πολυμήχανος χρησιμοποιεί μεθόδους εξαιρετικά λεπτεπίλεπτες για να μη τις αντιλαμβάνεται ο αφελής άνθρωπος.

Αλλά τι λέω, ποιος πιστεύει ότι υπάρχει αυτός, προϊόν της φαντασίας αλλοπρόσαλλων και οπισθοδρομικών μας λένε ότι είναι, ενώ ο χριστιανισμός-μάς λένε-είναι ανεφάρμοστος, επειδή δε θέλουμε να αλλάξουμε, γιατί ο λόγος του Χριστού απαιτεί θυσιαστικό φρόνημα, δεν ικανοποιεί τα πάθη, εμ! πώς θα κερδίσει κανείς τέτοια ανεκτίμητα δώρα από τον Πατέρα αν δε δώσει κάτι κι αυτός! Ο Χριστός δίνει θησαυρό, να μην κάνει κάτι ελάχιστο ο άνθρωπος για Αυτόν;

Ενώ το Ισλάμ ικανοποιεί πάθη, υπόσχεται υλικές απολαύσεις και εδώ και στον παράδεισό του, είναι ελκυστικό! Παγίδες που έστησε ο σατανάς για να λεηλατήσει ψυχές!

Κούνια που μας κούναγε! Ας επιστρέψουμε στην ορθή πίστη του Χριστού, ας τηρούμε με ευλάβεια τον λόγο του, άλλη οδός σωτηρίας δεν υπάρχει.

Ας επιστρέψουμε στα των πατέρων της εκκλησίας, μην ακούμε σειρήνες αλλοτρίωσης, τα εργαλεία του αντίχριστου είναι ήδη σε εφαρμογή, ήδη όργανά του ηθελημένα και μη εργάζονται για αυτόν και του στρώνουν δρόμο.

Η Ελλάδα αποτελεί φάρο λόγω συμβολισμού, πολιτισμού, γλώσσας Ελληνικής, λόγος του Ευαγγελίου στο πρωτότυπο, αυτά είναι που ενοχλούν πολύ και πρέπει να εξαλειφθούν επειδή αποτελούν εμπόδιο.

Στήκετε και κρατείτε τας Παραδόσεις!

Στώμεν Καλώς, αδελφοί μου, Ρωμηοί!

 

Ανωνύμου.

 

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://pagoinia.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b1/
Instagram
Follow by Email

Αφήστε μια απάντηση